Raad van advies

 De raad van Advies bestaat uit de volgende personen : 
Naam: Marijke van Beukering
Motivatie:Je belangeloos inzetten voor een ander vind ik het mooiste gebaar wat er is. Daarom ben ik erg blij met NL Doet. Iedereen die iets in zijn/haar omgeving wil doen, kan dit aanpakken. Gemeente IJsselstein zet zich elk jaar in om een bijdrage te leveren aan dit geweldige initiatief. We willen niet alleen toekijken,maar zelf deelnemen. Ambtenaren geven op eigen wijze een actieve invulling aan deze dag. Een dag waarin een positieve bijdrage wordt geleverd aan de samenleving, je leuke mensen leert kennen en het gezellig hebt met elkaar. Ik ben zelf altijd actief geweest als vrijwilliger en maak graag een gaatje vrij om mijn steentje bij te dragen.

 
  Naam: Kees Leeflang
Functie: Directeur Alfa accountants en bestuurslid VIHIJ
Instelling: Alfa Accountants en Adviseurs
Motivatie: ik ben werkzaam bij Alfa-Accountants en Adviseurs in IJsselstein. Samen met een 40-tal collega's zijn wij voortdurend bezig om ondernemers te begeleiden op financieel gebied. Dit betekent veel rekenen met cijfers om te komen tot een optimale situatie. De beursvloer vind ik een erg leuk initiatief. Naast het feit dat het niet over geld gaat is het erg belangrijk dat we om ons heen kijken. Wij kunnen wat voor een ander betekenen en raken meer betrokken.


 
 
 
 

Naam : Adriaan van der Werf
Functie : Regiomanager
Instelling : Axion Continu
Motivatie : De beursvloer is een prima initiatief! Op een beursvloer vindt uitruil van diensten en expertise plaats tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Dichtbij, om de hoek, je inzetten voor een maatschappelijk verantwoorde zaak geeft voldoening en plezier. Het creëert nieuwe mogelijkheden om kennis te maken met elkaars werkwijzen en bedrijfswaarden. Dit heeft meerwaarde die niet in geld is uit te drukken. Het versterkt de sociale betrokkenheid binnen de IJsselsteinse gemeenschap

 

 

Naam : Franca van Winkel
Functie: Directievoorzitter
Instelling: Rabobank - Utrechtse Waarden e.o.
Motivatie: Samen bereik je meer dan alleen. Het is de oorsprong van onze coöperatie en onderscheidt de Rabobank van andere financiële dienstverleners. Daarom is Rabobank Utrechtse Waarden betrokken bij en toegewijd aan haar lokale omgeving. Maatschappelijk betrokken ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. De Stichting Ijsselstein speelt hierin een belangrijke rol, vandaar dat ik als directievoorzitter van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. van harte mijn bijdrage wil leveren aan het meedenken en ondersteunen van specifieke maatschappelijke projecten en activiteiten in Ijsselstein. Samen sta je sterk voor een leefbare omgeving. Dat is het idee. Rabobank Utrechtse Waarden e.o., UW Rabobank.
  Naam: Marian Wiendels
Meer info volgt binnenkort.