Beurvloer 2017 helaas geannuleerd!

De Beursvloer IJsselstein 2017 gepland op 5 oktober as. moeten we helaas tot onze grote spijt annuleren. Het bestuur is onvoorzien plotseling meer dan gehalveerd en ziet daarom geen kans op zo'n korte termijn de organisatie van de Beursvloer 2017 zoals noodzakelijk volledig ter hand te nemen. Hopelijk heeft u begrip voor dit vervelende besluit. We zijn sinds kort gestart nieuwe bestuursleden te werven. Heeft u misschien interesse? Neem dan contact op met Toine van Westing, voorzitter ( toinevanwesting@gmail.com of 06 2703 7718).

Wij hopen u najaar 2018 weer te mogen verwelkomen.

Sinds 2007 een begrip

De Beursvloer IJsselstein is een begrip onder maatschappelijke partijen en bedrijven in IJsselstein. Het is de perfecte manier om elkaar te helpen in woord en daad en zonder hulp van financiële middelen. Heeft uw sportclub hulp nodig bij het maken van een clubblad? Dan kan dat zomaar een match zijn met een grafisch ontwerpbureau dat op zoek is naar vrijwilligers voor een open dag! De EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte voor een avond in de week. Een bedrijf stelt zijn pand beschikbaar en krijgt daarvoor een BHV-opleiding voor twee medewerkers terug.

Vernieuwd concept

De beursvloer heeft al jaren eenzelfde concept, echter is besloten om in 2016 dit concept te vernieuwen. Vanaf dit jaar is het mogelijk voor maatschappelijke partijen om een ‘pitch’ te geven. Kort en bondig aangeven waar je naar op zoek bent en wat je te bieden hebt! Op die manier kunt u, voordat de daadwerkelijke ‘beurs’ begint, al direct een match hebben. Succes gegarandeerd!

Uiteraard zal de traditionele beursvloer niet ontbreken, waar onder genot van een hapje en drankje naar hartenlust ‘gedeald’ kan worden. Wij hopen u op 5 oktober 2017 te mogen verwelkomen in het Fulcotheater in IJsselstein.

Schrijf u snel in, wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
Vrienden:


Ronde Tafel 178


Gemeente IJsselstein


Pulse


Blik Filmcommunicatie

nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?

Beursvloer IJsselstein stuurt 6x per jaar een nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden en
(oud-)deelnemers. Via deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de jaarlijkse beursvloer. Schrijf u nu in om niets te missen!

Wanneer

Beurvloer 2017 helaas geannuleerd!

Volg ons:

Waar

Overtoom 3
3401 BK IJsselstein
Of klik hier voor de Google Maps link

Ontwerp en realisatie door Sjonic